Skip links

Preus i packs

Pack Foto&Film

2900€ + IVA

Reportatge fotogràfic de tot el dia per 2 fotògrafes.  S’entrega foto-Teaser la setmana després del vostre casament. Entrega final entre 800 i 1200 fotografies del vostre casament.

Rodatge amb càmeres 4K per 2 videògrafs. S’entrega Teaser en HD/4K en format ultrapanoràmic la setmana després del vostre casament i entrega final d’una pel·lícula d’uns 25 minuts en HD/4K (inclou versions esteses en HD) i resum en HD/4K en format ultra panoràmic (21:9).

Entrega final de 3 Pen’s que inclouen tot el Reportatge fotogràfic, el Teaser, la Pel·lícula amb les versions esteses i el Resum.

Nosaltres recomanem

El Dron, que no està inclòs en aquest pack, es pot afegir i queden imatges molt espectaculars.

L’Àlbum fotogràfic o el Llibre Editorial, que tampoc estan inclosos en el pack, són 2 formats molt diferents per poder ensenyar el vostre reportatge fotogràfic.

Pack Foto&Film PREMIUM

3700€ + IVA

Reportatge fotogràfic de tot el dia per 2 fotògrafes. En aquest pack podeu triar entre 50 invitacions per enviar als convidats o 50 fotos de grup impreses amb porta fotos per regalar als convidats el mateix dia del casament. S’entrega foto-Teaser la setmana després del vostre casament. Entrega final entre 800 i 1200 fotografies.

Rodatge amb càmeres 4K per 2 videògrafs i 1 pilot de dron oficial. S’entrega Teaser en HD/4K en format ultrapanoràmic la setmana després del vostre casament i entrega final d’una pel·lícula d’uns 25 minuts en HD/4K (inclou versions esteses en HD) i resum en HD/4K en format ultra panoràmic (21:9).

Entrega final de 3 Pen’s que inclouen tot el Reportatge Fotogràfic, el Teaser, la Pel·lícula amb les versions esteses i el Resum.

I per poder ensenyar el vostre reportatge fotogràfic a tothom, podeu escollir entre l’àlbum fotogràfic de 30 pàgines amb caixa/cofre o 2 Llibres Editorials de 100 pàgines.

Nosaltres recomanem

El Preboda, que no està inclòs en aquest pack, és una bona manera de trencar el gel amb nosaltres i poder aprofitar les fotografies per les invitacions o els porta fotos de grup.

Les 2 Rèpliques MINI, que no estan incloses en aquest pack, per obsequiar els familiars més propers i que tinguin un bonic record del vostre dia.

Pack Foto

1700€ + IVA

Reportatge fotogràfic de tot el dia per 2 fotògrafes. S’entrega foto-Teaser la setmana després del vostre casament. Entrega final entre 800 i 1200 fotografies.

Inclou caixa de fusta amb foto impresa i 10 còpies 15×20 amb suport de fusta i 1 Pen.

Nosaltres recomanem

L’Àlbum fotogràfic o el Llibre Editorial, que no estan inclosos en el pack, són 2 formats molt diferents per poder ensenyar el vostre reportatge fotogràfic.

Pack Film

2000€ + IVA

Rodatge amb càmeres 4K per 2 videògrafs. S’entrega el Teaser en HD/4K en format ultrapanoràmic la setmana després del vostre casament.

Entrega final d’una pel·lícula d’uns 25 minuts en HD/4K (inclou versions esteses en HD) i resum en HD/4K en format ultra panoràmic (21:9).

Entrega final de 3 Pen’s que inclouen el Teaser, la Pel·lícula amb les versions esteses i el Resum.

Nosaltres recomanem

El Dron, que no està inclòs en aquest pack, es pot afegir i queden imatges molt espectaculars.

Pack miniFilm

1000€ + IVA

Rodatge amb càmera 4K per 1 videògraf.

Entrega final d’una pel·lícula d’entre 5 i 8 minuts en HD/4K en 1 PEN.

Nosaltres recomanem

El Dron, que no està inclòs en aquest pack, es pot afegir i queden imatges molt espectaculars.

El Teaser tampoc està inclòs en el pack miniFilm. Si voleu una bona publicació per les xarxes socials la mateixa setmana del casament no ho dubteu!

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossega