Skip links

Nosaltres

Volem explicar la vostra història!

Foto&Film Bodes va néixer l’any 2016 a través de la nostra productora audiovisual ProduccionsMC. Vem creure necessari donar-li un valor diferent als reportatges de casament i d’aquesta manera poder oferir un servei molt més complert i especialitzat als nostres nuvis.

Podríem dir-vos moltes coses boniques i que volem formar part del vostre dia, però el més important es que us agradin les fotos i els vídeos que fem per tenir un bonic record i reviure el vostre casament milers de vegades més.

Expliquem la vostra història d’amor en un dels dies més importants de les vostres vides. Busquem la naturalitat i aconseguir els millors moments des de diferents punts de vista, per convertir-los en un record únic.

Donem importància al tracte personal i sí, volem captar les coses tal com passen, sense forçar cap situació.

Comptem amb el suport de tot un equip de professionals dedicat a la producció audiovisual i a la fotografia. Ens definim com a mentalitats obertes, fresques i transparents. Per nosaltres són valors que el dia del vostre casament són molt importants per fer-vos sentir còmodes. No volem ser els fotògrafs o videògrafs amb qui no tingueu feeling i que us imposin un estil de foto i vídeo que no va amb vosaltres… simplement volem que sigueu vosaltres mateixos però radiants de felicitat!

Posem a la vostra disposició tot el material necessari per poder tenir cada gest, cada mirada i infinites emocions que experimenteu al llarg d’aquest dia tan especial… Treballem amb alta definició i 4k. Durant la postproducció cuidem molt la imatge final tant en el vídeo com en les fotografies. Som molt exigents, però a la vegada flexibles… s’ha d’entregar tot perfecte i al vostre gust!

Només fem un reportatge de casament per cap de setmana per no baixar la qualitat que oferim, i això per a nosaltres, és innegociable.

No volem ser “els de foto i vídeo”… volem formar part del vostre gran dia!

Coneix el nostre equip

FotoFilm Jordi BN 2023

Jordi

Responsable Equip
Videògraf
Post-producció Film

FotoFilm Eva BN 2023

Eva

Fotògrafa
Maquetació
Talonatge de color

FotoFilm Eli BN 2023

Eli

Fotògrafa

FotoFilm Arnau BN 2023

Arnau

Videògraf

FotoFilm Didac BN 2023

Dídac

Videògraf

FotoFilm Guillem BN 2023

Guillem

Videògraf

FotoFilm Francesc BN 2023

Francesc

Pilot Dron

FotoFilm Oriol BN 2023

Oriol

Pilot Dron i FPV

Vols veure'ns com ens veuen els convidats d'un casament?

Portals on ens trobaràs recomanats:

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossega