Nosaltres

Comença aqui:

Volem explicar la vostra història!

Foto&Film neix l’any 2016. Després d’una llarga trajectòria professional en el món de la imatge audiovisual, ProduccionsMC posa en marxa aquest projecte.

Actualment, tenim un equip de professionals dedicat exclusivament a casaments.

Expliquem la vostra història d’amor en un dels dies més importants de les vostres vides. Busquem la naturalitat per poder aconseguir les millors instantànies des de diferents punts de vista. El nostre equip immortalitzarà els moments més especials del vostre gran dia, per convertir-los en un record únic, que podreu viure un pilot de vegades durant el pas del temps…

Donem importància al tracte personal i sí, creiem que la parella i el nostre equip han de tenir complicitat: si no estem còmodes, el resultat no serà el desitjat. Ens agrada conèixer a les nostres parelles abans del gran dia per poder personalitzar el resultat. I així també, no haver de trencar el gel el mateix dia del casament. Som naturals, espontanis, i volem captar les coses tal i com passen, sense forçar cap situació.

Posem a la vostra disposició tot el material necessari per poder tenir cada gest, cada mirada i infinites emocions que experimenteu al llarg d’aquest dia tan especial.. Treballem amb alta definició i 4k. Durant la postproducció cuidem molt la imatge final, tant en el vídeo com en les fotografies, i som molt exigents però a la vegada flexibles… s’ha d’entregar tot perfecte!

Tan sols acceptem un casament per cap de setmana. Som conscients que més d’un casament el cap de setmana, a la llarga, ens farà baixar la qualitat que oferim, i això per a nosaltres, és innegociable.

Som gent jove i emprenedora amb una visió fresca i natural, que s’allunya dels típics posats i dels dissenys sobrecarregats.

No volem ser “els de foto i vídeo”… volem ser un més de la vostra festa!

Coneix el nostre equip

fotos equip jordi merino 2020

Jordi Merino

Videògraf | Post-producció Film |

Vaig estudiar el que sentia i fins ara, he fet el possible per poder treballar del que m’enamora, càmera, edició i post-producció.

Vaig començar de videògraf d’esdeveniments fa més de 15 anys. Primer a Foto Luigi (Berga) i després a l’Art de la Llum (Igualada).

L’any 2006 vaig engegar el meu petit tresor: ProduccionsMC. Aquí hi trobareu moltíssimes mostres de la meva feina…

El 2011 vaig ser co-fundador i videògraf d’Inuvis, fins al 2016 que vaig posar en marxa Foto&Film.

Foto&Film… és un projecte personal que compartim juntament amb tot aquest gran equip!

Intentarem fer els somnis realitat!

fotos equip eudald corominas 2020

Eudald Corominas

Videògraf |

Graduat en direcció de cinema a l’ESCAC.

Utilitzo tots els coneixements apresos per poder aplicar-los al vostre casament i enriquir el resultat final de Foto&Film.

L’experiència dels rodatges i dels nombrosos casaments m’han dotat de moltes eines per tal d’anar millorant i perfeccionant les meves aptituds.

El talent és necessari, però la passió és obligatòria. I aquí em trobo: intentant, dia a dia, tenir tant talent com aquesta desbordada passió que em mou. Ens veiem al vostre dia?

fotos equip eva puig 2020

Eva Puig

Fotògrafa | Maquetació | Talonatge de color |

Des de sempre amb les idees molt clares, tot va començar quan vaig poder estudiar el que m’apassionava i vaig titular-me com a tècnica superior en imatge audiovisual…

Força estricta i molt detallista, però sempre en un segon pla.

Tinc una visió molt sentida dels “frame’s” de la vida i m’encanta espiar-los i maquillar-los des de darrera un objectiu o un ordinador.

Des de 2006 donant suport moral i professional, al Jordi Merino des de ProduccionsMC, una il·lusió més que compartida…

I des de 2016, intentant no deixar de somiar amb el projecte de Foto&Film!

fotos equip mireia goka 2020

Mireia Vilaseca

Fotògrafa |

Més que una feina, una passió…

Vaig estudiar Belles Arts a Barcelona, i vaig acabar els estudis a València.

Especialitzada en fotografia i animació tradicional. He treballat durant anys a València al costat de grans fotògrafs i al món faller.

Des de petita m’agrada plasmar i dibuixar el que sento, el que veig. Per mi la fotografia és una manera de dibuixar a través de la llum.

Poder captar moments únics i irrepetibles, que passaran a ser infinits gràcies a una imatge i poder ser el meu ull l’escollit per fer-ho, m’omple de felicitat.

El limit el marca la teva imaginació! Tècnica i bogeria, barreja perfecta!

fotos

Xavi Garcia

Pilot Drone |

El meu desig, el meu propòsit… és poder immortalitzar els vostres moments més especials des del cel.

Ser pilot de Dron, no és simplement pilotar una aeronau, és sentir les sensacions que registrem frame a frame des d’una perspectiva infinitament diferent, espectacular, apassionant…

Tinc el títol oficial RPAS de pilot de Dron.

A través de Rosal i Dronecam som operadora certificada per AESA.

Aquest projecte m’ha ofert l’oportunitat d’una de les coses que m’agraden més del món … El mon a vista d’ocell!

Atreviu-vos a eternitzar els vostres instants més especials des del cel!

weddingtime_22_07_09_lidia-david-0008

Gerard Garcia

Pilot Drone |

Si us dic la veritat, no recordo cap època de la meva vida en què no m’hagi fascinat conduir o pilotar el que sigui. Per això vaig decidir dedicar-me al món de l’automoció.

Però un dia vaig descobrir que més enllà dels vehicles sobre rodes, hi ha tot un món de possibilitats volant per sobre nostre… Literalment, vull dir.

Així doncs, m’he format com a pilot de drones perseguint aquest vici meu de fer volar coses i ara ja pilot drones estabilitzats i fpv a nivell professional.

Tenir la possibilitat de veure el món des d’allà dalt i ensenyar-s’ho és un gran privilegi per a mi.

Així doncs, cordeu-vos el cinturó perquè us prometo que tindreu vistes privilegiades dels seus moments més màgics!