Skip links

Nosaltres

Volem explicar la vostra història!

Foto&Film neix l’any 2016. Després d’una llarga trajectòria professional en el món de la imatge audiovisual, ProduccionsMC posa en marxa aquest projecte.

Actualment, tenim un equip de professionals dedicat exclusivament a casaments.

Expliquem la vostra història d’amor en un dels dies més importants de les vostres vides. Busquem la naturalitat per poder aconseguir les millors instantànies des de diferents punts de vista. El nostre equip immortalitzarà els moments més especials del vostre gran dia, per convertir-los en un record únic, que podreu viure un pilot de vegades durant el pas del temps…

Donem importància al tracte personal i sí, creiem que la parella i el nostre equip han de tenir complicitat: si no estem còmodes, el resultat no serà el desitjat. Ens agrada conèixer a les nostres parelles abans del gran dia per poder personalitzar el resultat. I així també, no haver de trencar el gel el mateix dia del casament. Som naturals, espontanis, i volem captar les coses tal i com passen, sense forçar cap situació.

Posem a la vostra disposició tot el material necessari per poder tenir cada gest, cada mirada i infinites emocions que experimenteu al llarg d’aquest dia tan especial.. Treballem amb alta definició i 4k. Durant la postproducció cuidem molt la imatge final, tant en el vídeo com en les fotografies, i som molt exigents però a la vegada flexibles… s’ha d’entregar tot perfecte!

Tan sols acceptem un casament per cap de setmana. Som conscients que més d’un casament el cap de setmana, a la llarga, ens farà baixar la qualitat que oferim, i això per a nosaltres, és innegociable.

Som gent jove i emprenedora amb una visió fresca i natural, que s’allunya dels típics posats i dels dissenys sobrecarregats.

No volem ser “els de foto i vídeo”… volem ser un més de la vostra festa!

Coneix el nostre equip

FotoFilm Jordi BN 2023

Jordi

Responsable Equip
Videògraf
Post-producció Film

FotoFilm Eva BN 2023

Eva

Fotògrafa
Maquetació
Talonatge de color

FotoFilm Eli BN 2023

Eli

Fotògrafa

FotoFilm Arnau BN 2023

Arnau

Videògraf

FotoFilm Didac BN 2023

Dídac

Videògraf

FotoFilm Guillem BN 2023

Guillem

Videògraf

FotoFilm Francesc BN 2023

Francesc

Pilot Drone

FotoFilm Oriol BN 2023

Oriol

Pilot Drone i FPV

Vols veure'ns com ens veuen els convidats d'un casament?

Portals on ens trobaràs recomanats:

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossega