Skip links

Nosaltres

Volem explicar la vostra història!

Foto&Film neix l’any 2016. Després d’una llarga trajectòria professional en el món de la imatge audiovisual, ProduccionsMC posa en marxa aquest projecte.

Actualment, tenim un equip de professionals dedicat exclusivament a casaments.

Expliquem la vostra història d’amor en un dels dies més importants de les vostres vides. Busquem la naturalitat per poder aconseguir les millors instantànies des de diferents punts de vista. El nostre equip immortalitzarà els moments més especials del vostre gran dia, per convertir-los en un record únic, que podreu viure un pilot de vegades durant el pas del temps…

Donem importància al tracte personal i sí, creiem que la parella i el nostre equip han de tenir complicitat: si no estem còmodes, el resultat no serà el desitjat. Ens agrada conèixer a les nostres parelles abans del gran dia per poder personalitzar el resultat. I així també, no haver de trencar el gel el mateix dia del casament. Som naturals, espontanis, i volem captar les coses tal i com passen, sense forçar cap situació.

Posem a la vostra disposició tot el material necessari per poder tenir cada gest, cada mirada i infinites emocions que experimenteu al llarg d’aquest dia tan especial.. Treballem amb alta definició i 4k. Durant la postproducció cuidem molt la imatge final, tant en el vídeo com en les fotografies, i som molt exigents però a la vegada flexibles… s’ha d’entregar tot perfecte!

Tan sols acceptem un casament per cap de setmana. Som conscients que més d’un casament el cap de setmana, a la llarga, ens farà baixar la qualitat que oferim, i això per a nosaltres, és innegociable.

Som gent jove i emprenedora amb una visió fresca i natural, que s’allunya dels típics posats i dels dissenys sobrecarregats.

No volem ser “els de foto i vídeo”… volem ser un més de la vostra festa!

Coneix el nostre equip

Equip FotoFilm 2023 Jordi

Jordi

Responsable Equip
Videògraf
Post-producció Film

Equip FotoFilm 2023 Eva

Eva

Fotògrafa
Maquetació
Talonatge de color

Equip FotoFilm 2023 Eli

Eli

Fotògrafa

Equip FotoFilm 2023 Arnau

Arnau

Videògraf

Equip FotoFilm 2023 Didac

Dídac

Videògraf

Equip FotoFilm 2023 Eric

Èric

Videògraf

Equip FotoFilm 2023 Oriol

Oriol

Pilot Drone i FPV

Equip FotoFilm 2023 Francesc

Francesc

Pilot Drone

Equip FotoFilm 2023 Eudald

Eudald

Videògraf

Portals on ens trobaràs recomanats:

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossega