Sí. A la secció Productes i packs, podeu veure una mostra dels acabats i les característiques.

Fem 2 mides el panoràmic 27×38 i el quadrat que fa 30×30. El pack d’àlbums també inclou 2 àlbums en mida més petita (panoràmic 28×21 i quadrat 25×25) per si els voleu regalar als vostres pares o familiars.

Treballem amb els millors laboratoris del sector, l’acabat dels nostres àlbums és de primeríssima qualitat. Podeu triar la mida, treballem normalment les mides de 30 x 30 i 27 x 38, encara que existeixen més opcions.

Qualsevol dubte que tingueu la comentem personalment.

A més de l’àlbum de casament vostre, incloem els àlbum de pares, un bonic detall envers ells, el qual, és exactament igual al de vosaltres en maquetació i qualitat, però de dimensions més petites, just la meitat que l’àlbum de casament.

NO!

El nostre estil de reportatge consisteix en una recerca del que és natural i l’espontani, pel que en general estem allunyats del posat convencional.

Som perfectament conscients que a molta gent no li agrada haver de posar per a les fotos i que a més pensa que no és massa fotogènic, per això preferim fer fotografies naturals i espontànies, perquè us sorprengueu de com sortiu quan sou vosaltres mateixos.

No podem garantir que surti tothom, però si intentem que aparegui el major nombre de persones. El nostre estil es caracteritza per captar bones imatges, en comptes d’estar pendents que surtin tots i cada un dels convidats. No obstant això ens esforcem per fotografiar aquells familiars i amics més propers i a aquelles persones especials que ens digueu.

La sessió pre-casament és, com el seu propi nom indica, una sessió realitzada abans del casament amb la finalitat que tingueu un record d’abans de casar-vos. A més, és una molt bona manera de poder treballar junts abans i aconseguir una major confiança entre nosaltres. Havent realitzat una sessió de fotos o vídeo prèvia estareu molt més tranquils i còmodes davant de la càmera el dia del casament.

També podem aprofitar les fotos del pre-casament per fer les invitacions i/o els porta-fotos personalitzats per regalar les fotos de grups mateix dia del casament.

La sessió post-casament es realitza un dia diferent al del casament, una vegada que aquesta ja s’ha realitzat. Aquest dia us torneu a posar els vestits i podem fer fotos sense tanta tensió ni nervis, i amb un marge de temps molt més ampli que en el dia del casament. És el moment per a poder realitzar les fotografies més divertides, interessants i originals. És millor donar-li una mica més d’ús als vostres vestits, abans que acabi dins d’una caixa al traster.

El casament és el vostre gran dia així ho tractem nosaltres, durant les reunions que tinguem parlarem d’aquest tema, hi ha molts tipus de parelles i no totes li donen la mateixa importància a totes les coses, com a professionals del sector, ens adaptarem a les vostres necessitats sense perdre la nostra essència. Pel que, si vosaltres voleu fotos de grup, per descomptat que les tindreu.

També podem aprofitar les fotos del pre-casament per fer els porta-fotos personalitzats per regalar les fotos de grups mateix dia del casament.

És molt important, que per realitzar aquestes fotos hi hagi un mínim d’organització, si no, al final podem gastar excessiu temps. El nostre consell és que tingueu en ment que fotos voleu i amb qui les voleu, en forma de llista o mapa mental, i que un dels familiars o convidats ens ajudi a organitzar-nos.

El Regal perfecte per als vostres convidats.

El mateix dia del casament s’entrega als assistents una fotografia de grup amb els nuvis. La fotografia medeix 13x18cm i s’entrega en un porta-fotos completament personalitzat.

Ens encanta adaptar-nos a qualsevol situació climatològica. Hem fet fotos amb sol en ple agost, casaments sota la pluja, casaments nocturns, … i en cadascun d’ells aprofitem aquestes circumstàncies i els intentem treure partit per donar-li un caràcter original i diferent.

A la nostra galeria podeu veure diferents exemples.

Per descomptat. Hem fet i fem qualsevol tipus d’enllaç matrimonial: civil, religiós, en jutjats, en ermites, en finques, al mig d’un camp o al cim d’una muntanya, cerimònies d’hora i mitja i de quinze minuts, al matí o de matinada, amb sol de justícia o 5 graus sota zero…

Si, és clar. Podem ajustar el nostre pressupost al tipus de casament que vulgueu. Un cop més us animem a que us poseu en contacte amb nosaltres per conèixer més detalls.

Sí. Amb cada reportatge de fotografia lliurem totes les imatges del casament en alta resolució, lliures de qualsevol tipus de marca d’aigua, perquè pugueu fer les vostres pròpies còpies, àlbums, etc. Solem entregar entre 700 i 1200 fotos

Un dels nostres lemes, “moderns, frescos i divertits”, és el que defineix el nostre estil, en constant evolució i millora, dediquem gran part del nostre temps a aprofundir en les noves tècniques i productes, per aconseguir una plena satisfacció dels nostres clients. Ens agrada passar desapercebuts, deixem que actueu lliurement i nosaltres ens encarregarem de captar tots els moments d’aquest dia. No ens agrada aclaparar els nuvis, amb posats tradicionals, primer perquè com menys us molestem, més gaudireu de la companyia dels vostres éssers estimats aquest dia i segon el nostre estil s’allunya dels típics posats forçats.

Lliurem totes les fotos preses en aquest dia, exceptuant aquelles que no ens semblin adequades, normalment són entre 700 a 1.200 fotos, en alta resolució i sense marques d’aigua.

Si, cadascuna de les fotos que us lliurem han passat per “les nostres mans”, millorades en colors, exposició general, entre altres coses, però sempre mantenint l’essència de les coses. No ens agraden els retocs recarregats, ni els efectes estranys propis de les modes. Volem que les nostres fotos siguin el més naturals possible, evitant excessius retocs i creant imatges que parlen per si soles.

El nostre compromís és que els clients gaudeixin de les seves imatges més aviat possible, i és un dels nostres objectius primordials.

Els lliuraments en alguns casos s’acceleren i en altres es retarden depenent sobretot de l’època de l’any. Com mitjana podem afirmar que lliurem totes les fotos del casament en format digital entre 2 mesos i 4 mesos després del gran dia.

Si, sens dubte, gràcies a la nostra experiència com a fotògrafs de noces sabem la importància de dur equip suficient per cobrir la vostra boda, fins i tot passant algun contratemps no desitjat, no us preocupeu!

Igual que l’àlbum, si necessiteu còpies de fotos, per a vosaltres, família, amics, podem sol·licitar aquest servei al mateix laboratori on elaboren l’àlbum, el resultat de les fotos és de molt bona qualitat, tant en el paper com en la impressió.

Per descomptat, a més de les fotos de l’àlbum tindreu totes les vostres fotos en un USB perquè pugueu conservar-les, al seu torn, us crearem la vostra galeria personalitzada a la web, perquè els vostres familiars i amics puguin veure totes les fotos del casament.

La capsa de l’àlbum porta el logo de Foto&Film, la tapa de l’àlbum va amb els vostres noms.

Oi tant cap problema, però preferim fer-les entre la cerimònia i l’aperitiu, un cop dones menjar als convidats és bastant difícil de trobar-los a tots, de totes maneres fem un planning per preveure totes aquestes coses.

No influeix per res en el número de fotos. Diem entre 700 i 1200 per dir alguna referència, la veritat es que no ens estem a contar les fotos que entreguem ni ens marquem cap límit per entregar. Us assegurem aquesta cantitat, a partir d’aquí surten bodes de 701 fins a 1200 fotos, tot depèn del que passi durant el dia, emocions, sentiments… Coses del directe!

Si voleu hi ha la possibilitat de fer impressió ràpida per entregar ales fotos als convidats el mateix dia…

Fem una selecció, ja que durant el dia potser acabem fent 2000 fotos o mes per assegurar tots i cada un dels moments del dia.

Utilitzem Càmeres d’última generació mirrorless 4K i entreguem el resultat final en alta definició, amb una resolució de 1920 × 1080 línies.

Gravem sempre en 4K per obtenir la millor qualitat, intentant adaptar-nos a les vostres possibilitats de visionat. Així que us lluirem una còpia en alta definició en un pen-drive junt amb 3 DVD.

No podem assegurar una durada exacta perquè com us hem dit al principi, cada persona és diferent, i cada casament és diferent; i fins que no veiem tot el que passa i el material que tenim, no podem calcular el temps exacte del muntatge final. Però la nostra experiència ens diu que 20-30 minuts sol ser la durada aproximada dels vídeos, perquè no ens agrada estirar els vídeos innecessàriament. No us preocupeu perquè no trobareu a res a faltar. Ens agrada explicar una història, mostrar el que passa en aquest dia, ser els vostres records per al futur, perquè alguns de nosaltres també ens hem casat i sabem que en aquest dia passen moltes coses de les que després no te’n recordes. S’inverteix molt de temps, diners i esforç perquè tots els detalls es perdi en la memòria.

Els nostres vídeos inclouen tres muntatges diferents. El vídeo de tot el dia. Un vídeo resum d’uns tres minuts i un capítol addicional amb un les versions extenses de cerimònia i banquet.

No filmem als convidats individualment.

Mostrem aquells detalls i moments importants que tinguin lloc durant el dia, sense que ningú es fixi amb la nostra presència.

La pel·lícula inclou aproximadament entre nou i dotze cançons. Abans de començar amb el muntatge ens agrada que ens proposeu un llistat de cançons que us agradin i us identifiquin. Posteriorment, analitzem si poden encaixar amb les imatges i els moments del casament, i intentem incloure’n el màxim nombre possible. La resta és escollida per nosaltres.

És important saber que hi ha varis aspectes a tenir en compte a l’hora de seleccionar una cançó adequada per un moment determinat del vídeo. A vegades no n’hi ha prou amb pensar en una cançó només perquè ens agrada, sinó que és bo comprovar si funciona narrativament. És a dir, si acompanya a les imatges permetent transmetre el missatge que es vol explicar, si encaixa, si funciona. Així que si preferiu deixar-ho tot a les nostres mans, endavant, segur que us sorprendrà.

A partir de que ens hagueu passat el llistat de cançons (si és que voleu que incloguem música triada per vosaltres) heu de comptar entre dos i quatre mesos.

Les captures de vídeo “en brut” us les podem entregar en unes cinc pel·lícules d’uns quinze minuts cadascuna en format quicktime HD, gravades com a dades en un DVD. Consulteu-nos les tarifes.

En algunes esglésies i en pocs restaurants cobren un cànon o suplement perquè un professional accedeixi a les seves instal·lacions a realitzar un treball de vídeo o de foto.

Dependrà de vosaltres el decidir si esteu disposats a pagar aquest cànon, en cap cas Foto&Film ens farem càrrec d’aquest cànon ni total ni parcialment.

Actualment residim a Berga (Barcelona), on es troba la nostra productora i rebem als nostres clients. Si esteu interessats, en els nostres serveis a la nostra pàgina web tens totes les nostres dades de contacte, envia’ns un correu a hola@fotoandfilm.es o trucant als números:

– 938216590 (Productora Berga)

– 660599330 (Jordi Merino)

– 600.97.33.63 (Jordi Galera)

Pots contactar amb nosaltres quan vulguis, treballem a temps complet, excepte quan estiguem cobrint un reportatge, en aquest cas, no et preocupis, envia’ns un correu electrònic, amb les teves dades i data de casament i ens posarem en contacte amb vosaltres en un termini inferior a 24 hores.

Per descomptat, fem reportatges al llarg de tot Catalunya i a l’estranger.

Les nostres tarifes inclouen un desplaçament aproximat de 100 Km des de Berga que és on tenim la productora. Per a la resta de localitats, apliquem les despeses mínimes de desplaçament, carburant, manutenció i en el cas de pernoctar, també inclouria l’allotjament, per a això, arribaríem a un acord amb el client, no apliquem un preu fix, ja que les distàncies i les ciutats, no són les mateixes, varien molt les despeses i ens agrada acordar un preu amb el client, sempre proposem un import mínim.

La cobertura normal del dia del casament inclou des dels preparatius del nuvi, casa de la núvia amb perruqueria, maquillatge… , cerimònia, exteriors, convit, ball i festa final. A més aconsellem sempre el pre-casament, ja que, no només aconseguirem unes fotografies fantàstiques vestits de manera informal, si no, també és una manera de conèixer al vostre fotògraf i/o videògraf de noces, crear més confiança i perdre la por a la càmera, obtenint un resultat molt positiu en tots els aspectes.

També oferim reportatges post-casament, sens dubte, una cosa que cada vegada va prenent més força, on vestits de nuvis i en alguna localització especial, passareu un bon moment sent els protagonistes d’un reportatge natural, fresc i divertit. A més de més extres i diferents opcions que podreu veure en els nostres packs.

No hi ha problema, abans d’anar a un casament, tant si ens ho coneixem com si no, sempre agafem referències del lloc, ja sigui a través d’una visita prèvia sols o amb vosaltres (així també ens podeu explicar cosetes que poden passar o que us agradarien).

Per nosaltres és primordial poder recuperar les forces després de totes les hores de feina!

Per aquest motiu us agrairem que ens oferissiu un àpat durant el convit. El moment ideal és durant el pròpi banquet, així no ens perdem res. Amb l’estómac plè podrem seguir treballant per a vosaltres amb l’energia 100% renovada!

En l’actualitat, moltes parelles ens contracten sense tenir una reunió en persona amb nosaltres, ho fem via telèfon, Whatsapp, Telegram, Skype, mails o qualsevol altra plataforma, on podrem fer-ho “virtualment”. Per tant, no us preocupeu, us informarem de tot detalladament, quan ho necessiteu.

Quan decidiu en quin producte esteu interessats, us enviarem un contracte per a que el reviseu i signeu. Un cop ens l’envieu signat, us demanarem que ens envieu una transferència de la paga i senyal de 900€ + IVA.

D’aquesta manera procedirem a fer la reserva oficial de la data. Durant la setmana prèvia al casament es realitzarà un pagament del 50% restant, i el 50% restant al entregar-vos el vostre record.

Prèviament a la reserva, ens posarem en contacte per garantir que la data del vostre casament la tenim lliure, des d’aquest moment es farà efectiva la reserva, previ pagament de la paga i senyal. No hi ha temps estipulat, però com més aviat ho tingueu clar molt millor, fem només un casament per dia i un nombre limitat de noces per any. Pel que us aconsellem, que el més aviat possible us poseu en contacte amb nosaltres.